Alle rapporten
Incan Gold rapporten
#62092: "If the first card turned is a hazard, immediately turn the next card"
Waarover gaat dit rapport?
Wat is er gebeurd? Selecteer uit het onderstaande
Suggestie: volgens mij zou het volgende de implementatie van dit spel enorm verbeteren
Gedetailleerde beschrijving
• Gelieve jouw suggestie precies en beknopt uit te leggen zodat het zo makkelijk mogelijk is om te begrijpen wat je bedoelt.
If the card shows a red bordered Hazard, one of two situations will happen:
1) If no other Hazard of the same type has been previously revealed, nothing
happens […]
NOTE: If this is the first Quest card turned, since no one has reason to leave, you MAY
immediately flip the next card from the Quest deck face up
Implementing the optional part of this rule may, in some circumstances, speed up the gameplay.
• Welke browser gebruik je?
Firefox 98.3.0
Rapportgeschiedenis
mktoni • De ontwikkelaars hebben deze suggestie nog niet geanalyseerd:
1 apr 2022 16:06 • See rulebook (boardgamearena.com/link?url=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F1CYoSi2PInuG9-HD079rky1M51cXIT-yI%2Fview&id=7490), page 3, section 3) Players Who Continue Into the Temple
Dit rapport aanvullen
Gelieve hier alle informatie toe te voegen die relevant is om deze bug te reproduceren of jouw suggestie te begrijpen:
- Andere tafel ID / zet ID
- Loste F5 het probleem op?
- Kwam het probleem meerdere keren voor? Altijd? Willekeurig?
- Als je een schermafbeelding van deze bug hebt (goede gewoonte), kun je Imgur.com gebruiken om deze te uploaden, de link kopiëren en hier plakken.