Alle rapporten
Castle Combo rapporten
#162546: "Carte "Banquière" mal comptabilisée"
Waarover gaat dit rapport?
Wat is er gebeurd? Selecteer uit het onderstaande
Regels: een spelregel werd niet gerespecteerd
Gedetailleerde beschrijving
• Met welk onderdeel van de regels is geen rekening gehouden bij de BGA-versie?
Au moment des scores, le calcul pour la carte "Banquière" n'a pas été bien fait. Il a compté 18 points (soit le total d'une de mes cartes Bourse) or, la règle est "Gagnez 1 point pour chaque Or stocké sur l’ensemble des cartes avec des bourses dans votre tableau".
J'avais 4 cartes bourses, le total des pièces d'or qui s'y trouvait était de 27 or.• Is de inbreuk op de spelregels zichtbaar in de spelherhaling? Indien ja, bij welk zetnummer?
Au moment du calcul• Welke browser gebruik je?
Mozilla v5
Rapportgeschiedenis
musicalegria • Bug is nog niet gereproduceerd door de ontwikkelaars:
25 mrt 2025 22:14 • capture d'écran de mon jeu final et de la partie score (joueuse : musicalegria)
imgur.com/a/uWbuEgX
MERCI !
imgur.com/a/uWbuEgX
MERCI !
Dit rapport aanvullen
Gelieve hier alle informatie toe te voegen die relevant is om deze bug te reproduceren of jouw suggestie te begrijpen:
- Andere tafel ID / zet ID
- Loste F5 het probleem op?
- Kwam het probleem meerdere keren voor? Altijd? Willekeurig?
- Als je een schermafbeelding van deze bug hebt (goede gewoonte), kun je Imgur.com gebruiken om deze te uploaden, de link kopiëren en hier plakken.