Alle rapporten
Architecten van het Westelijk Koninkrijk rapporten
#127680: "Church didn't allow me to discard a dept card"
Waarover gaat dit rapport?
Wat is er gebeurd? Selecteer uit het onderstaande
Regels: een spelregel werd niet gerespecteerd
Gedetailleerde beschrijving
• Met welk onderdeel van de regels is geen rekening gehouden bij de BGA-versie?
When I played the church card, it didn't let me discard a dept card, even if I got one.
The only action that the game let me choose is to pass and choose not to discard the dept card that I got.• Is de inbreuk op de spelregels zichtbaar in de spelherhaling? Indien ja, bij welk zetnummer?
My move was 267.You can clearly see that I have a dept in hand and that I am trying to discard it, reload my web browser and even try to connect to the game on my phone and it didn't let me discard it. You can see that I am trying several times to reload and try other options, but in the end I can only skip the action and for the sake of everyone else, skip it.• Welke browser gebruik je?
Google Chrome v125
Rapportgeschiedenis
BigDanny • Bug is nog niet gereproduceerd door de ontwikkelaars:
17 jun 2024 19:21 •
11 sep 2024 19:25 • Reloading my web browser didn't help in any way, like I said, even trying to complete the move with my phone didn't work out.
Dit rapport aanvullen
Gelieve hier alle informatie toe te voegen die relevant is om deze bug te reproduceren of jouw suggestie te begrijpen:
- Andere tafel ID / zet ID
- Loste F5 het probleem op?
- Kwam het probleem meerdere keren voor? Altijd? Willekeurig?
- Als je een schermafbeelding van deze bug hebt (goede gewoonte), kun je Imgur.com gebruiken om deze te uploaden, de link kopiëren en hier plakken.